Ghost Light Cabaret

Hvornår:
20.06.2017 kl. 22:00-
22.06.2017 kl. 22:00
Sted:
Viborg Teater

Tre aftener i løbet af Snapstingugen står elever fra Musicalskolens sæson 2016/2017 klar til at levere en uhyggelig og provokerende natcabaret for dem som tør købe billet. Natcabareten Ghost Light Cabaret handler nemlig om det sted lige mellem livet og døden, hvor man skal optræde en sidste gang, inden man kan forlade livet.

Musicalskolens koordinator – og instruktøren på forestillingen - Christian Eiming, glæder sig til at præsentere denne forestilling og siger: ”Døden er en del af livet og vi bliver nødt til at se begge dele i øjnene. Hvorfor så ikke gøre det på en humoristisk måde, hvor vi tager alle de groteske historier frem og iscenesætter dem?”

Christian Eiming smiler skælmsk og fortsætter: ”Det er først og fremmest underholdning, men bag al underholdning ligger alvoren og ulmer. Vi vil nemlig gerne underholde alvorligt – lige som f.eks. tv-serien Twin Peaks eller den danske tv-serie RIGET. Og vi glæder os!”

Cabareten bliver bestyret med kynisk hånd af Konferencieren, der fremstiller sørgelige skæbner råt og uden anger. Publikum møder blandt andre pigen, der begik selvmord flere gange og danseren, der blev slået ihjel af sin elsker og ham, der døde uden at opdage det. Alle disse skæbner bliver vist i et hæsblæsende tempo og i et skræmmende univers, der bruger Viborg Teater på en helt ny måde.