Skal du spille med i Grease?

Grease audition

Søndag 25. november fra kl. 10 holder Kulturskolen Viborg åben audition på forårets store musical Grease 2019, som spiller på Viborg Teater.

Hvis du kan synge, danse, spille teater eller alle tre ting, er det måske dig, vi leder efter som medvirkende i en fantastisk opsætning af klassikeren Grease.

Vi har fået en unik aftale med instruktør Kim Harris, der i mange år har opsat store musicals i bl.a. Herning, Århus og Holstebro, og han er klar til at hjælpe os med i maj 2019 at fylde Viborg Teater med de kendte sange og den dejlige ungdomshistorie Grease, som vi kender fra filmen af samme navn. Om T-Birds drengene og Pink Lady pigerne fra Rydell High School. Om den seje og udfarende Danny, der forelsker sig i den helt anderledes velopdragne og blufærdige Sandy.

Vi har brug for både unge (min. 15 år) og voksne karakterskuespillere samt et ensemble af dansere og sangere.

Alle, der kommer til audition aflægger en fælles danseaudition, og individuelle auditions i sang og drama.

Til prøven beder vi dig forberede en af de foreslåede sange og et af de foreslåede tekststykker, og det er vigtigt, at du kan materialet udenad og har gjort dig tanker om din fremførelse af det. Du får tilsendt materiale, når du har tilmeldt dig.

Af hensyn til planlægning af prøverne, vil vi gerne vide, hvilke roller, du søger på. Ønsker du f.eks. kun at være danser/korsanger, må du gerne gøre opmærksom på det også. Alle rolle-ansøgere, der ikke får rollen, bliver taget i betragtning som ensemblespillere med mindre, de har givet udtryk for andet.

Der er 17 navngivne roller, 15 ungeroller og 2 voksenroller og desuden behov for et ensemble af dansere og korsangere.

Når du har sendt din tilmelding modtager du en kopi af dine svar på mail. Du får også en mail fra koordinator på Scenekunst Anders Wadsholt med tekst, noder og yderligere informationer om din audition. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders på awa@viborg.dk eller 29336301.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

Tilmelding til audition

*
*
*
*
*
*
*
Samtykke


Læs Viborg Kommunes privatlivs- og persondatapolitik

Jeg accepterer, at Viborg Kommune indsamler og behandler persondata som beskrevet i privatlivs- og persondatapolitikken
*