Christian Spillemose

Underviser i klaver

 

Mail:

  Mobil:

christian.spillemose @mail.dk
                           

31166403

Født 1952 i Odense. Diplomeksamen og solistdebut fra det Jydske Musikkonservatorium. Videregående studier i Warszawa og Bruxelles.

Modtog i 1982 Musikanmelderringens pris. Har været solist med flere af landsdelsorkestrene. Har optrådt flere gange i Danmarks Radio, både som solist og kammermusiker. Turneer i Schweiz, Israel og Holland. Har været fast tilknyttet Randers Kammerorkester som pianist og cembalist. Har undervist på Det Jyske Musikkonservatorium og Musikvidenskabeligt Institut i Århus. Desuden undervist på Musikskolerne i Galten, Hadsten og Langå.

Har spillet en del kammermusik, fortrinsvis i triosammenhæng med Cellisten Aksel Nielsen og violinisten Ann-Mari Nielsen. Har dannet duo med violinisten Christina Åstrand. Spiller også en del underholdningsmusik. Har været medlem af Århus Sinfonietta (ensemble for ny musik) samt akkompagneret en del sangere.

Ansat på Viborg Musikskole siden 1989 som underviser i klaver. Fungerer også som akkompagnatør. Underviser på alle niveauer og i alle genrer. Medlem af Musikskolens Barokensemble Sarabanda.