Trommer

trommer

Slagtøj er fælles betegnelse for alle instrumenter, man kan slå, ryste og skrabe, så der fremkommer lyd. Listen over slagtøjsinstrumenter er derfor uendeligt lang. Slagtøj indgår i mange sammenhænge og er et rigtigt godt instrument, hvis du gerne vil spille sammen med andre. Slagtøjslokalet er fyldt med trommer, bækkener, alle slags rytme- og perkussion instrumenter samt taste instrumenter som marimbaer og xylofoner.

Som nybegynder på slagtøj/trommer starter du dels med helt basale node- og teknikøvelser på øvepladen og dels med helt basale rock/pop-rytmer på trommesættet.

Efterhånden begynder du at øve andre stilarter som funk, brasilianske og cubanske rytmer, jazz og fusion, og du vil få mere kendskab til teknik på stortrommepedalen og hihat-pedalen. Eventuelt kan vi også spille med hovedtelefoner til forskellige numre, måske kan du lære at spille trommerne til et af dine yndlingsnumre. Vi vil også bevæge os lidt rundt i lokalet til nogle af de mange percussion-instrumenter og marimba og xylofon.

Som begynder behøver du blot et par trommestikker, en mappe med plastlommer, et USB-stik samt en øveplade. På sigt kan det være en god ide at anskaffe sig et trommesæt + hovedtelefoner. Vejledning og gode råd ang. disse anskaffelser gives selvfølgelig af den lærer, du får.

Trommer/Slagtøj
Undervisningssted Underviser
Grønnegade + Decentralt Martin Sørensen, Torben Laier, Torben Nielsen, Martin Stig Nielsen, Jonas Weitling, Ambjørn Sellin
Når du er fyldt 8 år kan du gå til Trommer.